Det henger en engel alene i skogen

Det henger en engel alene i skogen
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788241909856
Forfatter: Samuel Bjørk
Antall sider: 533
Kategori: Krim og spenning

Walter Henriksen skal ut og lufte bikkja for å dekke over gårsdagens fyll og sin dårlige samvittighet. Plutselig forsvinner cocker spanielen mellom trærne. Han springer etter.

Da oppdager han den lille jenta som henger i et tre.

Dinglende over bakken. Med skolesekken på ryggen. Og en lapp rundt halsen der det står Jeg reiser alene. Politietterforsker Holger Munch blir satt på saken og skjønner fort at han trenger hjelp fra den tidligere kollegaen Mia Krüger. Men Mia som alltid har vært så slank og sunn, ser nå syk ut. Virkelig syk.

Holger Munch reiser for å overtale henne til å tre inn i tjeneste igjen. De vet lite og ingenting om hvilket mareritt som skal møte dem.

"Det henger en engel alene i skogen" av Samuel Bjørk - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om. «Det henger en engel i skogen alene» er første bok ut i en påtenkt serie. Og for all del. Vi har sett det mange ganger før, at en forfatter får vind. Tittel: Det henger en engel alene i skogen, Forfatter: Bjørk, Samuel (pseudonym), Omtale: En seks år gammel jente blir funnet hengt i et tre i Maridalen utenfor Oslo. Det henger en engel alene i skogen er sylskarp og grådig spennende, og tegner til å bli en av bokhøstens store vinnere. Men hvem skjuler seg bak. Kjøp 'Det henger en engel alene i skogen' av Samuel Bjørk fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok. Det henger en engel alene i skogen (Innbundet) av forfatter Samuel Bjørk. Krim og spenning. Pris kr 379.

Se flere bøker fra Samuel Bjørk. En seks år gammel jente blir funnet hengt i et tre i Maridalen utenfor Oslo. Hun er iført en dukkekjole, har en skolesekk på ryggen og en lapp rundt halsen der det. Kjøp Det henger en engel alene i skogen. Walter Henriksen skal ut og lufte bikkja for å dekke over gårsdagens fyll og sin dårlige samvittighet. Plutselig. Krimboka «Det henger en engel alene i skogen» er en problematisk pageturner. En seks år gammel jente blir funnet hengt i et tre i Maridalen utenfor Oslo. Hun er iført en dukkekjole, har en skolesekk på ryggen og en lapp rundt halsen der det.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.