Den store psykologiboka

Den store psykologiboka
Utgivelsesar: 2015
Originaltittel: The psychology book
Forlag: Pegasus Forlag AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788244201445
Forfatter: Catherine Collin, Nigel Benson, Joannah Ginsburg, Voula Grand, Merrin Lazyanog Marcus Weeks
Antall sider: 352
Oversatt av: Moen, Rune R.
Kategori: Familie og helse

Er vi egentlig selvstendige individer eller gjør vi bare som alle andre? Hvorfor husker vi visse ting, men glemmer andre? Kan man virkelig måle intelligens? Slike spørsmål er utgangspunktet til verdens fremste tenkere og forskere innenfor det fascinerende feltet psykologi, som du møter i denne boka.

Den store psykologiboka er skrevet i et enkelt språk og er full av fyldige forklaringer og diagrammer. Med enkle fremstillinger av kompliserte teorier, minneverdige sitater og artige illustrasjoner leker denne boka med våre tanker og oppfatninger. Enten psykologi er noe helt nytt for deg, du er en engasjert student eller en som liker å lære nye ting, vil du finnere mye fascinerende og stimulerende stoff i denne boka.

Boken inneholder det viktigste man må kunne for å ta båtførerprøven. Kapitlene dekker det som i pensum blir kalt ”spesielt viktige emner”. Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. Stumme filmspor. Norsk spillefilm før 1920 Fra 1.

juni I utstillingen «Stumme filmspor» viser Nasjonalbiblioteket fram restene og fragmentene fra den tidligste.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.