Dekken

Dekken
Utgivelsesar: 2014
Forlag: Eboknorden AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230011195
Forfatter: Ove Evald Kristiansen
Antall sider: 261
Kategori: E-bøker

En ramsalt fortelling fra Dekkens
jordomseiling og første ti måneder til sjøs.
Dekken er i dag pensjonert Sjøkaptein med førti års fartstid på alle hav. Har besøkt mange havner, opplevd mange kulturer og møtt mange interessante mennesker. En livsstil til sjøs som er i ferd med å bli historie og som dekken i dag ikke ville vært foruten. Det var tøft, hardt og lærerikt. Forsakelsene var mange men det var også mye moro og vi kan minnes våre gode kammerater vi aldri glemmer. Dagens ungdom kan lese boken som et eventyr, de vil likevel ikke tro at historiene er sanne.

Flere dekken Grønn kamufarge er gått ut av produksjon og erstattet av grå/sort kamu. Dersom noen kan skaffe meg grønn kamu i bevernylon så hyl ut takk!!!! Hestehuset.

e: 1 BU610-115-NV: Bucas Smartex Rain blå-115 Siden første dag smartex rain ble introdusert på markedet har det vært umåtelig populært. Dekkenet er lett, det ligger. www.hundepoter.no. e: 1 AAAD03-BDN0-72: Rambo Duo marine-130 Rambo Duo er som navnet tilsier to dekken i et. Et avtagbart innerfor gjør at du kan bruke dekkenet både på varme og kalde dager. Nettsiden til Yukon Hundeutstyr AS. Vi har det lille ekstra. Vi har det lille ekstra fra HAPPY-HOUSE og DESIGNED BY LOTTE Velkommen til vår nettbutikk Horseshop.no. Her tilbyr vi våre kunder et riktig utvalg av produkter innenfor hest og ridning - til både hobby- og ko.

Skoies AS Official Online Store Nordens største på bitt, god service, leverer alt til hest, rytter og kusk.

Hos www.skoies.no finner du alt fra rideundertøy til. Non-stop dogwear har sammen med en av Alaskas beste hundekjørere, Dallas Seavey utviklet et nytt superlett løpsdekken! PGROOS : Puls-og GPS klokker - Travutstyr Rideutstyr Hestefor, Tilskudsfor og flis Hestebiler Behandlingsutstyr Horsewalker Hund Dekken Sko og Klær Bruktmarked Horse.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.