De som fortjener det

De som fortjener det
Utgivelsesar: 2016
Originaltittel: The Kind Worth Killing
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202493202
Forfatter: Peter Swanson
Oversatt av: Engen, Kari
Kategori: Krim og spenning

Ted og Lily møtes tilfeldig i en flyplassbar på Heathrow.

De skal begge ta nattflyet til Boston. Samtalen mellom dem utvikler seg raskt fra uskyldig flørt til dødelig alvor. Ted forteller om ekteskapet sitt som skranter – han har akkurat funnet ut at kona er utro. Det begynner som en halvhjertet spøk da han sier at han kunne tenke seg å drepe henne. Uventet svarer Lily at hun kan hjelpe ham.

Om Lille Thailand. Lille Thailand er et velværesenter i Levanger kommune, nærmere bestemt Okkenhaug. Senteret ligger i den tidligere barneskolen i Okkenhaug.

Livstilbutikken Vakre Vene ligger i stemningsfulle lokaler på Hoelhjørnet midt i Harstad sentrum.Vi selger flotte dameklær, støvler og interiør. – Det tok av med en gang vi åpnet, og vi var underbemannet. Nå har vi ryddet opp og synes vi fortjener en ny sjanse, sier hovmester Tor Larsen ved. STORT UTVALG, KJENTE MERKEVARER OG FAGKUNNSKAP. Vi har et bredt utvalg av mat, snacks og utstyr til ditt kjæledyr. Våre entusiastiske ansatte står klare til å. Den siste livskvalitet heter dødskvalitet – og den fortjener verdighet og nysgjerrighet Per Fugelli (VG Nett) Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre hevder de ikke husker om de informerte tollmyndighetene om de rådyre gavene de har tatt med seg inn i Norge. Før fikk vi bare jordbær i noen måneder midt på sommeren, og blåbær måtte du plukke selv i skogen. Nå er det nydelige jordbær og blåbær i butikken året rundt. Velkommen til Buddy Oslo Zoosenter Online! Buddy Oslo Zoosenter som ligger i hjertet av Oslo (vis a vis Gunerius kjøpesenter), er en av Oslo’s eldste dyrebutikker. Gi en overraskelse til din hund! FlinkBisk er en månedlig goodiebag med 5-6 forskjellige kvalitetsprodukter som hunden kan kose seg med. Få første pakke til kun 99. Hundene er i gode hender hos oss! La favoritten din få den beste stell fordi den fortjener det.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.