De som dreper

De som dreper
Utgivelsesar: 2012
Originaltittel: The killing kind
Forlag: Vendetta Forlag AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293059462
Forfatter: John Connolly
Antall sider: 430
Oversatt av: Teppan, Helene Ring
Kategori: Krim og spenning

Ingen tror at Grace Peltier begikk selvmord, og privatetterforsker Charlie "Bird" Parker blir satt på saken. En massegrav blir oppdaget nord i Maine og det viser seg at den ble brukt som et siste hvilested for en religiøs sekt som forsvant førti år tidligere. Hva er forbindelsen mellom massegraven og Grace Peltier? Og hvem er den ekle, edderkoppaktige herr Pudd som følger etter Parker? De som dreper er en kompleks, velskrevet, actionpreget krimroman som gjør at du ofte må stoppe opp for å trekke pusten. Fortidens drapsgåter veves inn i nåtidens mørke.

Russiske menn har ekstremt høy dødsrisiko. Nå viser en stor studie at vodka har skylda. Les også: Stress dreper lidenskapen. Kveldskrangler. Krangling sent på kvelden etter en travel dag på jobb, når vi er slitne og trøtte, er et farlig. Drittpreiket som dreper oss «Familien som kunne snakke om alt» treffer godt som speil for privat og politisk tomprat, men kunne hatt enda sterkere brodd. Denne observasjonen føyer seg inn i mange tilsvarende som er rapport og sjekket gjennom "Prosjekt Havørn" fra 1975 til 2012, og gjennom myndighetenes dokumentasjon. Ulveforeldre klarer ikke å tilpasse fangsten etter hvor mange valper den har. De dreper like mye elg uavhengig av størrelsen på flokken. I Tunisia drar stadig færre IS-krigere til Irak og Syria. I stedet terroriserer og dreper de sin egen befolkning. Denne artikkelen er hentet fra den russiske avisen ”Argument og fakta” № 49 (1102), 05.12.

2000. Link: http://www.aif.ru/aif/1102/07_02.php Utrolig: Disse bærene dreper kreft. Og det etter bare ETT minutt. De dreper alene, men bak står et større nettverk. Sannheten om terroristene kommer ofte frem etter at vi har mistet interessen.

Med TV 2 Sumo ser du alle TV 2s direktekanaler, alle kampene i Premier League og de beste seriene før de vises på TV!

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.