De hatiska

De hatiska
Utgivelsesar: 2015
Serie: Lovikenserien
Forlag: Lind & Co
Sprak: Svensk
ISBN/EAN: 9789174613797
Forfatter: Björn Hellberg
Antall sider: 301
Kategori: Krim og spenning

Flera invånare i Loviken har bombarderats med otäcka hotelsebrev på nätet eller utsatts för kuslig förföljelse på annat sätt. En del av de anonyma angreppen är så grava att polisen kopplas in. Det ankommer på kriminalinspektörerna Carina Keller och Stig-Allan Jönsson att försöka spåra nättrollen, och de får snart skäl att fråga sig varifrån allt detta uppdämda hat kommer.
Poliserna kalkylerar realistiskt med risken för att något allvarligt kan inträffa, och en kväll görs så en fasansfull upptäckt i en ensligt belägen gränd.
Men har verkligen illdådet på bakgatan något med näthatet att göra? Keller och Jönsson ställs inför ett mystifierande fall med många bottnar och svart frustration.De hatiska är den sjätte fristående delen om poliserna i den fiktiva storstaden Loviken. De tidigare titlarna ärParia,Club Karaoke,Dominans,De tysta och minideckarenFallet Martin Felt.

BJÖRN HELLBERG är en av Sveriges mest produktiva deckarförfattare. Han är dessutom en av världens främsta tennisexperter, en välkänd radio- och tv-profil och fyrfaldig På spåret-vinnare.

"Björn Hellberg är en uppskattad deckarförfattare ochDe hatiska lär inte minska på det faktumet. Som vanligt är det sättet att formulera sig som gör en Hellberg-läsare glad. Man liksom hör Björns röst i det underfundiga språkbruket."
Dan Karlsson, Värnamo Nyheter

"[...]i slutet av boken händer allt på en gång och det blir väldigt dramatiskt. Det blir en spännande upplösning på ett gisslandrama."
Ingeborg Ahlander, Norrtelje Tidning

"Som alltid ramas den spännande berättelsen in av välskrivna miljö- och personbeskrivningar. Björn Hellbergs teknik att skriva många och korta kapitel bidrar till att hålla spänningen på topp [...] En verklig bladvändare, som det är svårt att lägga ifrån sig."
Mats Garme, Ölandsbladet

"Få svenska deckarförfattare skriver med större patos än Björn Hellberg. Också hans nya deckareDe hatiska (Lind & Co), som ingår i serien om den fiktiva staden Lovikens poliser, skildrar ett aktuellt samhällstema: så kallade nättroll [...] Dessutom har Hellberg fogat in sitt - och allas vårt - eviga tema, nämligen det dagliga livet."
Bengt Eriksson, Trelleborgs Allehanda

Nordisk konferanse om hatefulle ytringer. Hva er hatefulle ytringer og hvordan kan det imøtegås?: Hatefulle ytringer har store konsekvenser for de som rammes av det. Lin Holmquist: "Vad händer när vi inte säger ifrån och belyser det vi ser som försöker inskränka vår frihet? Jo, vi blir bittra och hatiska De hatiska.

Dödsdrycken. Trofésamlaren. Nattvandraren. Den vita döden. Hedersmord.

Funny Fanny. Club Karaoke. Dödslängtan. Dominans. Den flerfaldige mördaren. Kjøp bøker av Björn Hellberg. Til forsiden av Tanum.no. Kundeservice; Logg inn; Min side Ulf Sundkvist berättar att han tidigare fått hatiska mejl efter att ha uttalat sig positivt om invandrare. Vi känner alla igen typen. I Sverige huserar de oftast på hatiska bloggar. I Norge är de en del av det rumsrena intellektuella etablissemanget. FILM Her kommer Paulina Forslunds tale fra Motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjon i Falun. https://www.youtu. De hatiska. Lovikenserien 6. Björn Hellberg. Lydbok MP3-CD. 2015 Lovikenserien 6. Legg i ønskeliste. Havskatten. Karin Adler 5. Ann Rosman. Lydbok MP3-CD. 2014. På fredagskvällen fick vi åter igen ett exempel på “de godas” hatiska tongångar. Koranen-vers diskriminerer kvinner, erkjenner islamske lærde. otrohet och hatiska före detta anställda, en härva som kommer att påverka Wallander personligen på ett sätt han aldrig kunnat föreställa sig.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.