Broren til Hugo

Broren til Hugo
Utgivelsesar: 2016
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202520335
Forfatter: Per Knutsen
Kategori: Romaner

Erkki vokser opp sammen med den litt eldre broren Hugo og foreldrene. Faren var nazist og moren en fattig finne som flyktet til Norge. De slår banner og drikker, og i dette etterkrigsrommets Nordland vokser Erkki opp. Her skal han bli ung mann med andre følelser enn de vante. En oppvekst med brutalitet og slit, men også med kjærlighet. Per Knutsen er en mester til å skrive varmt om det vonde.

Norsk Forfattersentrum er en medlemsorganisasjon for forfattere. Organisasjonen ble opprettet i 1968 for å skape kontakt mellom forfattere og publikum og samtidig. Min farfars far var født Gustav Isaksson Modh og kom fra Sundals Ryr i Dalsland. Da jeg begynte å forske lenger tilbake i tiden viste det seg at slektsnavnet Modh. Blodprøvesvaret til Mæsj viste atprogesteronnivået ikke hadde begynt å stige på mandag, så det ble vi ikke så mye klokere av. I morgen tidlig får vi besøk av.

Velkommen til Litteraturnett Nord-Norge! Her finner du informasjon om forfattere fra nord. Les mer De jaktet ned Pablo Escobar. Røper hva som skjedde den dagen de endelig tok ham. - Han var en tulling 6 tilbakemeldinger på “Per Gjendem: Om opphav og etterslekt til Molde-degnene på 1700-tallet” Jonny Lyngstad sier: mandag 13. april 2009 klokken 10:06 en resensjon og et nØdvendig supplement til artikkelen: s. jakobsen & g. talsethagen: ”husmannsplassene pÅ moldegÅrd”. romsdalsmuseets Årbok 2002 side 92-159. Kadett 1. Marius Christensen, Caissa 2. Alfred Tveitan, Larvik 3. Andreas Johansen Holte, Horten: Lilleputt 1. Olav Hjorthaug, Caissa 2. Haakon Faye-Lund, Caissa 9 års søvn Novellen handler om hvor galt det kan gå når en ikke hører på hva folk sier. Valgene forfølger deg resten av livet. Og angeren er ikke til å holde ut. Etter dekningsloven § 2-2 kan kreditor ta beslag i formuesgoder som tilhører skyldneren på beslagstilpunktet. Men hva når skyldners handlinger som fremstår som.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.