Bibelen for hode og hjerte

Bibelen for hode og hjerte
Utgivelsesar: 2016
Forlag: Lunde Forlag AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788253148311
Forfatter: Anne-Margrete Saugstad
Antall sider: 214
Kategori: Religion

I denne boken deler Anne-Margrete Saugstad av sin store kunnskap om Bibelen og de bibelske tekstenes bakgrunn og sammenheng. Her finner du en rekke innfallsvinkler til hele Bibelens skattkammer - fra skapelsesfortellingen til Johannes' åpenbaring. Som leser vil du få større oversikt og forståelse for hva Guds ord er og hva det handler om: Hans plan og gjennomføring av sitt verk til menneskehetens beste.
Bibelen er en bok både for hodet og for hjertet, den har med andre ord både en åndelig og en intellektuell side. Men dypest sett er Bibelen en bok om Gud og til Hans ære - når den blir rett forstått.

Unge menn bruker bibelen mer enn unge kvinner – Dette er oppsiktsvekkende og noe vi må forske mer på, sier KIFO-forsker. Her finner du kjente sitater til Bibelen. Gi heller en rusdrikk til den som holder på å gå til grunne, og vin til den som har sorg i sinn. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater av Nelson Mandela og mer enn 3225 andre forfattere. Av A. B. Simpson. (Fra Misjons-Røsten nr. 10 – 1933) Bli i mig, så blir jeg i eder! Likesom grenen ikke kan bære frukt av sig selv, men bare når den blir i. Betydningen av Tall: VI ER I 2017. Hva kan tallet 17 ha av betydning? I Bibelen symboliserer nummeret 17 å "overvinne fienden» og «få fullstendig seier." Gud vil ha HELE vårt hjerte! ”Ingen slave kan tjene to herrer. Han vil hate den ene og elske den andre eller holde seg til den ene og forakte den andre. Lunde Forlag AS er et mellomstort norsk forlag som særlig produserer kristen litteratur, men har også en del allmenne produkter. Lunde utgir bøker i mange. Guds ord er talt inn i en annen tid enn vår og må derfor forklares. Samtidig er det beregnet på oss i dag, og bør alltid tas imot med et åpent hjerte i den.

Visste du at: Florence Nightingale regnes som grunnlegger av den moderne sykepleie. Hun ble verdensberømt ved sitt arbeid under Krimkrigen, og startet den første. analysere, tolke og sammenligne et utvalg sentrale norske og noen internasjonale tekster fra ulike litterære tradisjoner fra romantikken til i dag, og sette dem inn.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.