Beretninger om beskyttelse

Beretninger om beskyttelse
Utgivelsesar: 2016
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202529420
Forfatter: Erik Fosnes Hansen
Antall sider: 496
Kategori: Romaner

Med nytt etterord av Kim Leine.

Beretninger om beskyttelse er den tredje roman fra Erik Fosnes Hansen. Her blir leseren presentert for et knippe dramatiske historier, fire frittstående beretninger om merkelige tilfeldigheter. Allikevel er det både synlige og usynlige sammenhenger mellom dem, såvel i tema som i handling.

Det er en gjennomkomponert og gripende roman Erik Fosnes Hansen har skrevet. Med musikalitet og eleganse skifter perspektivet mellom Den store fortellingen og storheten i den lille.

Handlingen utspiller seg i flere land til forskjellige historiske tider, med et fint skjebnemønster som vever menneskene, kulturene og tidsplanene sammen.
Fosnes Hansen mottok Bokhandlerprisen for denne boken.

ANMELDELSE: Erik Fosnes Hansens første roman på ti år skiller seg ut fra det øvrige forfatterskapet, men fremstår som en parentes. Erik Fosnes Hansen.

Vi har satt igang prosessen med å utvikle nye nettsider for Norske Kveners Forbund. Vi vil fortsatt legge ut nyhetssaker fram mot sommeren. Informasjon på. FN-pakten er en internasjonal traktat som er reglene og prinsippene for styringen av FN. Den inneholder retningslinjer som forklarer hvilke rettigheter og plikter.

BUROT: Artemisia vulgare : ANDRE NORSKE NAVN: Bu, bue, bugras, buje, busløk, gråbonde, gråbu, kattegras, kattemissu, fattigmannspepper.

LOs handlingsprogram 2013 - 2017.

Vedtatt på kongressen 10. - 15. mai 2013. Skjønnlitteratur A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Annet Nyheter og aktuelt Flere aktuelle artikler på Texfiles, hjemmesiden til Ole Texmo: 05.

12.15: Forum for menn og omsorgs høringsuttalelsetil forslag om. Kjell Haltorp. I begynnelsen av 1980 tallet ble det startet en frittstående kristen gruppe i Arendal. Lederen var KJELL HALTORP. I Skytebaneveien 3, hvor menigheten. De eldste inndelingene vi kjenner til i Bergen er fjerdingene, som er nevnt i Magnus Lagabøtes bylov fra 1276; i 1520-årene omtaler lensregnskapene for Bergen.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.