Bak murene

Bak murene
Utgivelsesar: 2009
Serie: Fossefall
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202298388
Forfatter: Jorunn Johansen
Antall sider: 256
Kategori: Romanserier

Trons forlovede er hardt skadet, og Tannel mistenkes for å ha slått henne ned.

Tron angrer bittert på at han ga lensmannen opplysninger som fører til at Tannel blir sperret inne. Har han mistet henne for alltid?

"Tannel tok et overblikk over den lille cellen. Igjen begynte hun å gråte. Hun var i fengsel, selv om hun var uskyldig. Hun hadde ikke rørt Lina. Men uten å blunke hadde Tron, som hun var kjær i, angitt henne til lensmannen. Kom hun ut herfra, skulle hun reise hjem til torpet og aldri mer sette sine ben i Kongsvinger. Og hun skulle glemme Tron."

Med TV 2 Sumo ser du alle TV 2s kanaler, alle kampene i Premier League og de beste seriene før de vises på TV! VIKTIG MELDING ALLE BESTILLINGER MÅ INNEHOLDE NAVN OG POSTADRESSE.

Bestilling av litteratur og spørsmål vedrørende komiteen sendes på epost til litteratur. Takk til våre støttespillere: Coop Marked Feiring, Aasen Bil AS, Brødrene Nordahl AS, Melby Bilsalg, reklame-huset.no, Flatmo Inneklima, Ole M. Almeli AS. Petter har møtt ulike mennesker i utsatte situasjoner.

Nå ønsker han å treffe de pårørende – de som befinner seg på sidelinjen i den daglige kampen mot. FOSSEFALLBØKENE - www.fossefall.net. Jorunn Svar 03.01.2012 18.16.

Så morsomt å høre Det gleder meg veldig. Fredriksten festning ligger dominerende plassert på et høydeparti over Halden. Noen av de mest dramatiske og blodige hendelser i norsk krigshistorie har funnet sted. tXt-aksjonen er Norges eldste og største leselystaksjon. Opplaget er på 120 000, og nærmere 70 prosent av norske ungdomsskoleelever deltar. Stokkøya Sjøsenter er et hotell og kurs- konferansested i Åfjord, ytterst på kysten av Trøndelag, som tilbyr ulike typer overnatting, aktiviteter, kurslokaler og. Bildet du ser øverst i saken viser en kvinne som hopper på penisformede statuer. Bildet ble lagt ut av briten Carl Gregory (20) 4. oktober i fjor, under. Kjære «Venner og Forbindelser» – på inn eller utsiden av murene ! Vi håper at nettopp Du har mulighet til å skape en lysere og varmere hverdag

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.