Svermen

Svermen
Utgivelsesar: 2016
Originaltittel: The swarm descends
Serie: Dyremaneren
Forlag: Cappelen Damm
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202439613
Forfatter: Jacob Grey
Antall sider: 244
Oversatt av: Omland, Stian
Kategori: Barnebøker

Svermen er den andre boka trilogien om Kra, Dyremaneren.Etter det store slaget, hvor Kra overlistet Spinnemannen, er Blackstone endelig fri fra ondskapen som har plaget byen så lenge.
Men freden varer ikke lenge, for Fluenes mor dukker opp, og kriminalitet, korrupsjon og kaos senker seg over byen nok en gang.
Kra må samle alt det motet han har og alle de vennene han kan finne for å våge å møte den ondeste av fiender. Mørke hemmeligheter og dødelige farer truer – mens hvem som helst kan vise seg å være en forræder.
Kra har ikke bedt om dette.

Men heldigvis har han kråkene …

Les også Kråkene, den første boka i trilogien.

Sjekk ut vinterkolleksjonen fra Beerenberg. (Application). Nordmann døde etter bistikk i Spania-03-06-2017 Norges Birøkterlag har blitt kjent med at en 70 år gammel nordmann har dødd etter å ha blitt stukket av bier. Elgbrems er en parasitt, og som navnet avslører, søker den mest elg. Det som skjer er at de sprøyter cirka en millimeter lange larver inn i neseborene. 2003 Skrape, lang. Pris inkl. mva kr 115,00; Pris eks. mva kr 92,00; Til renskraping av bunnbrett, rammer og kasser og ellers når man tar rammer opp av kuben. Aktuelle tema. ROMSONDEN OSIRIS-REx – FØRSTE TRINN MOT KOLONISERING AV SOLSYSTEMET Historisk og sensasjonelt funn av jordlignende planet rundt Proxima Centauri. Denne påsken inviterte jeg til Påskesokkmysteriet - en strikkeoppskrift i syv deler. Det skal innrømmes at det er litt jobb å invitere til en samstrikk. Klubbens spillerassistent, Trygve Røisland, er blant sine «egne» når han møter på jobb i ØIF Arendal. – Jeg trives utrolig godt blant alle sammen.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.