La det bare bli blåmerker igjen

La det bare bli blåmerker igjen
Utgivelsesar: 2000
Forlag: Cappelen Damm AS
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202201203
Forfatter: Pedro Carmona-Alvarez
Antall sider: 170
Kategori: Romaner

Romanen er en slags monolog, skrevet som en tankestrøm. Dette er forfatterens første roman.

NÅ ER JEG ALTSÅ SÅ DRITTLEI! I dag er jeg ikke først og fremst trist, jeg er rett og slett forbanna. Totalt irrasjonell og helt ekstremt sint og bitter. Eddik står for tur og er et mangfoldig «universalmiddel» som er så bra til så mye at du knapt trenger annet til rengjøring. Det spesielt hyggelige er at eddik. Pedro Carmona-Alvarez. Pedro Carmona-Alvarez er født i 1972 i La Serena, Chile, og som tiåring flyktet han med familien til Argentina på grunn av farens politiske.

Lipødem er en arvelig sykdom som ikke har noe å gjøre med hva du spiser, eller hvordan du trener. Har du lipødem er du ikke «bare feit!» Mange kvinner med. Litt på etterskudd med innlegget da jeg siden natt til 18 mai har vært noe (ganske) redusert. Noen ganger må man bare lytte til kroppens behov. Norske sexnoveller og erotiske historier sortert etter kategori. Torsdag var kvelden, kvelden der jeg skulle få kjenne på hvordan det var å være din, kun din.

Lykken er, ingen tape/strips som strammer, ikke noe mer skorper som holder igjen, og ikke minst kunne dusje ansiktet. Jeg skal fortsatt være litt forsiktig, samt. JEG skrev nettopp innlegget på min elskede datters side,om MITT liv,da jeg så DIN HISTORIE. :`( Hun skrev en melding til meg,om at JEG bare ikke måtte skrive om. Helt enig i dette, tanker har mye å si. Mindfulness er et fint verktøy. Med mye stress i kroppen kommer man ikke nødvendigvis langt. Velkommen til huset med. I morgen skal stingene tas! Og i dag er første dag uten caps! Stripsene faller av en etter en, og jo mer bevegelig øyet blir, jo verre.

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.