Brødrene Vega

Brødrene Vega
Utgivelsesar: 2015
Forlag: Kagge forlag
Sprak: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248914983
Forfatter: Lars Lenth
Antall sider: 295
Kategori: Romaner

En ung miljøkriger fra Bærum sprenger et oppdrettsanlegg i Nordland og gjemmer seg innerst i en fraflyttet fjord.
Brødrene Torvald, Einar og Gunnar Vega har tjent seg søkkrike på å harve over natur og mennesker i Brønnøy kommune og har ingen planer om å la terroristen slippe unna.
Den konfliktsky advokatfullmektigen Leo Vangen hyres for å finne miljøkrigeren og lose ham ut av området før brødrene Vega slår kloa i ham.
Snart befinner Vangen seg midt i skuddlinjen mellom rasende, selvrettferdige miljøvernere og skruppelløse lakseoppdrettere.
I kulissene lurer en marinbiolog med råtten samvittighet, en velstående Bee Gees-fan med skjulte motiver og en eremitt med tvilsom fortid og gul sydvest på hodet.
Brødrene Vega er en frodig og harmdirrende historie om mennesket, naturen og menneskenaturen, en fortelling om hvor latterlig langt vi er villige til å gå for å nå våre mål.

Kjøp Brødrene Vega. En ung miljøkriger fra Bærum sprenger et oppdrettsanlegg i Nordland og gjemmer seg innerst i en fraflyttet fjord. Brødrene Torvald. Da er Lenths nye roman, BRØDRENE VEGA, på plass i nettbokhandelen – eller en fysisk bokhandel nær deg. Boka er et passivt-aggressivt oppgjør med. Lars Lenths Brage-nominerte roman Brødrene Vega er solgt til det tyske forlaget Blanvalet/Limes i Random House-gruppen for et syvsifret beløp. Hei, Nå som det er påske er det kanskje på tide å finne frem noen gode bøker. Lars Lenth sin Brødrene Vega er perfekt underholdning mellom fiskeøktene som. Fra forlagets omtale: En ung miljøkriger fra Bærum sprenger et oppdrettsanlegg i Nordland og gjemmer seg innerst i en fraflyttet fjord.

Brødrene Torvald, Einar og. En ung miljøkriger fra Bærum sprenger et oppdrettsanlegg i Nordland og gjemmer seg innerst i en fraflyttet fjord. Brødrene Torvald, Einar og Gunnar Vega har tjent.

Kjøp Brødrene Vega. Miljøvernere og lakseoppdrettere barker sammen i en kamp på liv og død.

En ung miljøkriger fra Bærum sprenger et oppdrettsanlegg. Her finner du artikler om Brødrene Vega. Fra helvete til himmel – The Beiarn project; Beverjakt – Bernt gjør ting han ikke kan Så mye krim har jeg lest og ikke skrevet om at det ikke nytter med bare ett innlegg. Jeg har ikke utholdenhet til så mye om gangen. Så det blir en del 2. Direktesending om Brødrene Vega – Lars Lenths nyeste roman. Artikler; mar 3, 2015. Facebook; Twitter; E-post

2018 PDF/ePUB E-Bøker - All rights reserved.